BROKUŁ I KALAFIOR Z WINEGRETEM O SMAKU ANCHOIS
WINEGRET O SMAKU ANCHOIS: Posiekaj cebulę i anchois • Wymieszaj je z octem, olejem i pieprzem….
WINEGRET O SMAKU ANCHOIS: Posiekaj cebulę i anchois • Wymieszaj je z octem, olejem i pieprzem….
SOS PAPRYKOWY: Paprykę pokrój na kawałki • Pokrój cienko czosnek, przełóż do rondla, dodaj…
SZALOTKA MOCZONA W OCCIE JABŁKOWYM: Obraną szalotkę pokrój w grube plastry • Mocz ją kilka…
MARCHEWKI MARYNOWANE W IMBIRZE: Przygotuj zalewę z octu, cukru, wody i pokrojonego na kawałki…
MARCHEWKI MARYNOWANE W IMBIRZE: Przygotuj zalewę z octu, cukru, wody i pokrojonego na kawałki…
Usmaż filet z kurczaka i ugotuj quinoę ● Poszatkuj kapustę i zetrzyj lub pokrój ogórek na…
Ugotuj ryż i odstaw do wystudzenia ● Rostbef pokrój na plastry lub paski ● Paprykę pokrój w…
W tym daniu warzywa można dowolnie wymieniać. Nic się nie stanie, jeśli ziemniaki zastąpimy…
Zamiast kebabu na patyku zrolowaliśmy flankstek. Zgrilluj go lub przyrumień na patelni i zapiecz w…
Wybierz rostbef wołowy rzeczywiście wysokiej jakości – do przygotowania dania zużyjesz go…
Posiekaj migdały na duże kawałki • Wymieszaj w misce wszystkie suche składniki z wyjątkiem…
Kapustę przetnij na pół i umyj pod bieżącą wodą • Rozgrzej patelnię, wlej na nią 2…