MIELONY ROYAL
Zalej czerstwą bułkę zimnym mlekiem i odstaw na 30 minut • Usmaż drobno posiekaną cebulę na…
Zalej czerstwą bułkę zimnym mlekiem i odstaw na 30 minut • Usmaż drobno posiekaną cebulę na…
Pokrój cienko kapustę • Jabłka pokrój na małe kawałki, a cebulę posiekaj • Podsmaż…
Łatwa zapiekanka, która urzeka smakiem i kolorami. Porwij kapustę rękoma i wymieszaj z marchwią…
Przyrumień polędwicę na maśle z czosnkiem, tymiankiem i jałowcem • Zapiekaj w piekarniku w…
SŁODKO-KWAŚNE PURÉE Z DYNI: Piecz dynię w temperaturze 160°C do miękkości, a następnie Lekko…
Oczyść grzyby i pokrój je na kawałki równej wielkości • Pokrój pancettę w kostkę o boku…
Rozetnij kurczaka wzdłuż brzucha • Wymieszaj masło z posiekanym czosnkiem oraz ziołami i…
Oczyść żebra wołowe z błon oraz ścięgien i delikatnie dopraw solą • Połóż na kratce i…
W tym przepisie można oczywiście wykorzystać inny makaron, a wszystkie składniki można po…
Pieczarki oczyść i pokrój na cząstki • Obierz i posiekaj czosnek oraz cebulę • Na…
Comber z jelenia oczyść z błon i marynuj 12 godzin w jałowcu, czosnku, liściu laurowym…
Dopraw filet z turbota solą i pieprzem • Usmaż na oleju z masłem. FENKUŁ FLORENCKI: Zagotuj…