KURCZAK Z ESTRAGONEM PODAWANY Z FASOLĄ I KABACZKIEM
Podziel kurczaka na części, wyodrębniając udka, skrzydełka i pierś • Przekrój pierś i…
Podziel kurczaka na części, wyodrębniając udka, skrzydełka i pierś • Przekrój pierś i…
TURBOT MOUSELLINE: Turbota zmiksuj w malakserze • Powoli dodawaj śmietanę • Dopraw solą…
Pstrąga wyfiletuj, usuwając wszystkie ości • Większe kawałki smaż na patelni na rozgrzanym…
Marynuj morszczuka w soli przez godzinę • Zmyj sól • Gotuj sous vide 30 minut w temperaturze…
Ułóż wszystkie składniki w brytfannie, by ich smaki wzajemnie się przeniknęły. Warzywa…
Szpinak zblenduj z jajkiem, wodą, solą i gałką muszkatołową • Dodaj mąkę i mieszaj, aż…
Rozjaśnij sobie zimę kolorem na talerzu: soczysta jagnięcina z kolorowym purée z marchwi i…
Do jej przygotowania zainspirowało nas danie navarin – klasyk kuchni francuskiej. Jego nazwa…
PURÉE MARCHEWKOWE: Obierz marchewki i pokrój je na kawałki ● Obierz i posiekaj ząbki czosnku…
EINTOPF: Opłucz omułki i oderwij „brodę” • Wyrzuć uszkodzone lub zamknięte małże •…
GULASZ: Mięso z jelenia oczyść z błon, pokrój w kostkę i obsmaż na maśle, dodając drobno…
KIEŁBASA Z WIEPRZOWINY: Wymieszaj mięso z solą • Dodaj duxelle z pieczarek, fenkuł i słoninę…