PODWĘDZANE MŁODE ZIEMNIAKI ZE SZPARAGAMI I MATIASAMI
Przesącz jogurt grecki przez filtr do kawy, by uzyskać gęstą konsystencję • Szparagi posmaruj…

Przesącz jogurt grecki przez filtr do kawy, by uzyskać gęstą konsystencję • Szparagi posmaruj…

Ananas pokrój na plastry o grubości 1 cm i grilluj na wysokim ogniu przez około 5 minut….

Compote z rabarbaru można przygotować 2 dni przed podaniem • Pistacje również można…

KNEDEL: Mleko zagotuj z 90 g masła i przyprawami · Wsypuj mąkę energicznie…

Śliwki pokrój w plasterki o grubości ok. 1/2 cm (wykrój je wokół pestki) • Wrzuć je na…

CIASTKA SHORTBREAD: Rozgrzej piekarnik do temperatury 160°C • Utrzyj masło z cukrem • Ubij…

Rozgrzej grill do wysokiej temperatury • Sandacza od strony mięsa posyp solą, a od strony skóry…

Łatwy sposób przygotowania pizzy. Rozwałkuj i piecz ciasto na posypanej mąką folii aluminiowej….

Zmieszaj posiekaną żółtą cebulę z olejem i podsmaż ją do miękkości na małym ogniu •…

Obierz i pokrój na mniejsze kawałki seler, ziemniaki i cebulę • Rozgrzej olej i zeszklij…

Na pokrywie naczynia miksującego postaw miskę i odważ do niej sezam • Odważony sezam upraż na…

Do czystego i suchego naczynia miksującego włóż czekoladę i rozdrobnij ją 5 sekund na obrotach…