BURAKI I KOZI SER W OTWARTEJ LASAGNE
W tym przepisie można oczywiście wykorzystać inny makaron, a wszystkie składniki można po…

W tym przepisie można oczywiście wykorzystać inny makaron, a wszystkie składniki można po…

Pieczarki oczyść i pokrój na cząstki • Obierz i posiekaj czosnek oraz cebulę • Na…

Comber z jelenia oczyść z błon i marynuj 12 godzin w jałowcu, czosnku, liściu laurowym…

Dopraw filet z turbota solą i pieprzem • Usmaż na oleju z masłem. FENKUŁ FLORENCKI: Zagotuj…

Cukinię zetrzyj na tarce o grubych oczkach ● Cebulę obierz i drobno pokrój ● Wymieszaj…

W udziec jagnięcy wetrzyj sól i pieprz • Przyrumień go z każdej strony na patelni, na maśle i…

Połącz składniki i zagotuj • Gotuj 3 minuty na małym ogniu • Wystudź i zalej comber z…

Obierz i posiekaj szalotki i czosnek • Zeszklij je na rozgrzanym na patelni maśle • Wsyp ryż i…

Podsmaż szparagi na małym ogniu, aby ich nie przypalić. Może to trwać 7-10 minut w zależności…

KNEDEL: Mleko zagotuj z 90 g masła i przyprawami · Wsypuj mąkę energicznie…

BULION Z PSTRĄGA: Rybę wypatrosz, oczyścić z łusek i wytnij kręgosłup • Warzywa pokrój w…

Nadzienie z mielonego mięsa wieprzowo-wołowego możesz zastąpić farszem z mielonej dziczyzny i…