BURAKI I KOZI SER W OTWARTEJ LASAGNE
W tym przepisie można oczywiście wykorzystać inny makaron, a wszystkie składniki można po…
W tym przepisie można oczywiście wykorzystać inny makaron, a wszystkie składniki można po…
Pieczarki oczyść i pokrój na cząstki • Obierz i posiekaj czosnek oraz cebulę • Na…
Comber z jelenia oczyść z błon i marynuj 12 godzin w jałowcu, czosnku, liściu laurowym…
Dopraw filet z turbota solą i pieprzem • Usmaż na oleju z masłem. FENKUŁ FLORENCKI: Zagotuj…
Cukinię zetrzyj na tarce o grubych oczkach ● Cebulę obierz i drobno pokrój ● Wymieszaj…
W udziec jagnięcy wetrzyj sól i pieprz • Przyrumień go z każdej strony na patelni, na maśle i…
Połącz składniki i zagotuj • Gotuj 3 minuty na małym ogniu • Wystudź i zalej comber z…
Obierz i posiekaj szalotki i czosnek • Zeszklij je na rozgrzanym na patelni maśle • Wsyp ryż i…
Podsmaż szparagi na małym ogniu, aby ich nie przypalić. Może to trwać 7-10 minut w zależności…
KNEDEL: Mleko zagotuj z 90 g masła i przyprawami · Wsypuj mąkę energicznie…
BULION Z PSTRĄGA: Rybę wypatrosz, oczyścić z łusek i wytnij kręgosłup • Warzywa pokrój w…
Nadzienie z mielonego mięsa wieprzowo-wołowego możesz zastąpić farszem z mielonej dziczyzny i…