PANNA COTTA O SMAKU LIŚCI LAUROWYCH Z RABARBAREM
CIASTKA SHORTBREAD: Rozgrzej piekarnik do temperatury 160°C • Utrzyj masło z cukrem • Ubij…
CIASTKA SHORTBREAD: Rozgrzej piekarnik do temperatury 160°C • Utrzyj masło z cukrem • Ubij…
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury • Sandacza od strony mięsa posyp solą, a od strony skóry…
Łatwy sposób przygotowania pizzy. Rozwałkuj i piecz ciasto na posypanej mąką folii aluminiowej….
Zmieszaj posiekaną żółtą cebulę z olejem i podsmaż ją do miękkości na małym ogniu •…
Wszystkie składniki muszą być w temperaturze pokojowej • Do misy miksera włóż mięso,…
Obierz i pokrój na mniejsze kawałki seler, ziemniaki i cebulę • Rozgrzej olej i zeszklij…
Na pokrywie naczynia miksującego postaw miskę i odważ do niej sezam • Odważony sezam upraż na…
Do czystego i suchego naczynia miksującego włóż czekoladę i rozdrobnij ją 5 sekund na obrotach…
BULION Z PSTRĄGA: Rybę wypatrosz, oczyścić z łusek i wytnij kręgosłup • Warzywa pokrój w…
Łatwa zapiekanka, która urzeka smakiem i kolorami. Porwij kapustę rękoma i wymieszaj z marchwią…
Posiekaj migdały na duże kawałki i wymieszaj z zarodkami pszennymi, pestkami dyni, siemieniem…
OLEJ LAWENDOWY: Wszystkie składniki zmiksuj. KOMPRESOWANA KAPUSTA: Wszystkie składniki umieść w…