TURBOT Z FENKUŁEM FLORENCKIM
Dopraw filet z turbota solą i pieprzem • Usmaż na oleju z masłem. FENKUŁ FLORENCKI: Zagotuj…
Dopraw filet z turbota solą i pieprzem • Usmaż na oleju z masłem. FENKUŁ FLORENCKI: Zagotuj…
Cukinię zetrzyj na tarce o grubych oczkach ● Cebulę obierz i drobno pokrój ● Wymieszaj…
W udziec jagnięcy wetrzyj sól i pieprz • Przyrumień go z każdej strony na patelni, na maśle i…
Połącz składniki i zagotuj • Gotuj 3 minuty na małym ogniu • Wystudź i zalej comber z…
W rondlu zagotuj wodę z cukrem, octem balsamicznym i rozmarynem • Wsyp (mrożone) jeżyny i…
Obierz i posiekaj szalotki i czosnek • Zeszklij je na rozgrzanym na patelni maśle • Wsyp ryż i…
PIANA Z TOPINAMBURU: Topinambur obierz (zachowaj skórki) i wraz ze śmietaną włóż do worka…
SAŁATKA Z KALAREPY I RZODKIEWKI: Wszystkie składniki pokrój w drobną kostkę • Dodaj majonez i…
PIANKA CZEKOLADOWA: Gotuj wodę z cukrem, aż do temperatury 123ºC • Żółtka i jajka ubij na…
Rozgrzej piekarnik do temperatury 175°C • Przygotuj formę do pasztetu o pojemności około 1 l…
Podsmaż szparagi na małym ogniu, aby ich nie przypalić. Może to trwać 7-10 minut w zależności…
Obierz i pokrój na ćwiartki cebule i buraki • Ułóż warzywa w żaroodpornym naczyniu, dodaj…