FILET Z OKONIA Z KURKAMI SOUS-VIDE
Rozgrzej piekarnik parowy do temperatury 62°C • Przygotuj rybę, oddzielając filety od ości,…
Rozgrzej piekarnik parowy do temperatury 62°C • Przygotuj rybę, oddzielając filety od ości,…
Filet z dorsza pokrój w kostkę o boku około jednego centymetra i włóż do metalowej miseczki…
CIASTO MAKARONOWE: Miksuj jajka z mąką, aż uzyskasz gładkie ciasto makaronowe • Owiń je w…
Warzywa umyj, obierz, pokrój i włóż do naczynia żaroodpornego • Dołóż udziec jagnięcy i…
Oczyść łopatkę jagnięcą i zwiąż ją nicią • Włóż łopatkę do dopasowanego garnka i…
Pokrój cebulę na duże kawałki • Przyrumień ogony wołowe i cebulę na oleju rzepakowym •…
Kolbę kukurydzy włóż na 30 minut do zimnej wody • Zgrilluj ją na grillu lub w piekarniku w…
Opłucz i osusz ręcznikiem papierowym udka kurczaka • Lekko przyrumień je na oleju • Wlej sos…
Pyszne danie, które pięknie prezentuje się na stole, kiedy odchodzące mięso odsłoni kość….
Ugotuj makaron zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu • Rozgrzej olej w woku • Pokrój cienko…
Posiekaj drobno cebulę i zeszklij ją na jednej łyżce masła • Wymieszaj mleko, śmietanę i…
Ten niezwykle popularny szwedzki klasyk jest prosty w przyrządzeniu i bardzo często gości na…