ZRAZÓWKA CIELĘCA Z SAŁATĄ MÂCHE
Natrzyj zrazówkę tymiankiem, olejem rzepakowym, solą i pieprzem • Obsmaż mięso, a następnie…

Natrzyj zrazówkę tymiankiem, olejem rzepakowym, solą i pieprzem • Obsmaż mięso, a następnie…

Rozgrzej piekarnik parowy do temperatury 62°C • Przygotuj rybę, oddzielając filety od ości,…

Filet z dorsza pokrój w kostkę o boku około jednego centymetra i włóż do metalowej miseczki…

Warzywa umyj, obierz, pokrój i włóż do naczynia żaroodpornego • Dołóż udziec jagnięcy i…

Oczyść łopatkę jagnięcą i zwiąż ją nicią • Włóż łopatkę do dopasowanego garnka i…

Pokrój cebulę na duże kawałki • Przyrumień ogony wołowe i cebulę na oleju rzepakowym •…

Kolbę kukurydzy włóż na 30 minut do zimnej wody • Zgrilluj ją na grillu lub w piekarniku w…

Opłucz i osusz ręcznikiem papierowym udka kurczaka • Lekko przyrumień je na oleju • Wlej sos…

Pyszne danie, które pięknie prezentuje się na stole, kiedy odchodzące mięso odsłoni kość….

Ugotuj makaron zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu • Rozgrzej olej w woku • Pokrój cienko…

Posiekaj drobno cebulę i zeszklij ją na jednej łyżce masła • Wymieszaj mleko, śmietanę i…

Ten niezwykle popularny szwedzki klasyk jest prosty w przyrządzeniu i bardzo często gości na…