SANDACZ Z ZIELONĄ FASOLKĄ, SZPINAKIEM I PIANĄ CHRZANOWĄ
To szybkie i proste wiosenne danie. Gdy tylko pojawi się boćwina, możesz zastąpić nią szpinak,…
To szybkie i proste wiosenne danie. Gdy tylko pojawi się boćwina, możesz zastąpić nią szpinak,…
LODY Z DZIĘGLA: Zmieszaj w misce mleko zwykłe z mlekiem w proszku • Mieszaj, aż się połączą…
CRUMBLE MIGDAŁOWE: Umieść wszystkie suche składniki w misce i wymieszaj • Dodaj masło i…
Pokrój mięso w kostkę o boku mniej więcej 4 cm • Obierz i pokrój cebulę oraz marchew •…
Dobrze znana sałatka, którą proponujemy w nowym wariancie – na ciepło. Wymieszaj składniki…
Nie ma chyba nikogo, kto nie lubiłby tej potrawy. Danie to wymyślono w Hotelu Rydberg –…
PURÉE Z CZARNYCH PORZECZEK: Zmiksuj porzeczki na purée, a następnie przecedź je przez sitko…
PURÉE Z BURAKÓW: Umyj buraki i przez około 40 minut gotuj je w wodzie, aż będą miękkie…
Sparz cytrynę wrzątkiem i osusz, zetrzyj skórkę na drobnej tarce, a następnie wyciśnij sok •…
Przelej płyny do metalowego kubka • Wrzuć zmiażdżone liście mięty i wymieszaj całość •…
COMBER JAGNIĘCY: Mięso natrzyj oliwą, shiso purple i pudrem jagnięcym • Dopraw solą i…
GICZ JAGNIĘCA: Dobrze posól gicz jagnięcą i obsmaż z każdej strony • Przełóż gicz do…