KIEŁBASA Z WIEPRZOWINY BERKSHIRE Z SAŁATKĄ PIECZARKOWĄ
KIEŁBASA Z WIEPRZOWINY: Wymieszaj mięso z solą • Dodaj duxelle z pieczarek, fenkuł i słoninę…

KIEŁBASA Z WIEPRZOWINY: Wymieszaj mięso z solą • Dodaj duxelle z pieczarek, fenkuł i słoninę…

Podziel makrelę na kawałki • Ziemniaki pokrój w plastry • Obierz cebulę i pokrój w piórka…

Wyfiletuj makrelę i podziel na kawałki • Podsmaż na maśle • Posyp solą i pieprzem. SOS…

Prosty i nieco pożywniejszy wariant koktajlu krewetkowego z dorszem w roli głównej. Ogórek…

To szybkie i proste wiosenne danie. Gdy tylko pojawi się boćwina, możesz zastąpić nią szpinak,…

LODY Z DZIĘGLA: Zmieszaj w misce mleko zwykłe z mlekiem w proszku • Mieszaj, aż się połączą…

CRUMBLE MIGDAŁOWE: Umieść wszystkie suche składniki w misce i wymieszaj • Dodaj masło i…

Pokrój mięso w kostkę o boku mniej więcej 4 cm • Obierz i pokrój cebulę oraz marchew •…

Dobrze znana sałatka, którą proponujemy w nowym wariancie – na ciepło. Wymieszaj składniki…

Nie ma chyba nikogo, kto nie lubiłby tej potrawy. Danie to wymyślono w Hotelu Rydberg –…

PURÉE Z CZARNYCH PORZECZEK: Zmiksuj porzeczki na purée, a następnie przecedź je przez sitko…

PURÉE Z BURAKÓW: Umyj buraki i przez około 40 minut gotuj je w wodzie, aż będą miękkie…