ZUPA OGÓRKOWA NA ZIMNO ZE SZCZYPIORKIEM
Wszystkie składniki powinny być schłodzone • Zagotuj bulion z kurczaka i ostudź go • Obierz…

Wszystkie składniki powinny być schłodzone • Zagotuj bulion z kurczaka i ostudź go • Obierz…

Obierz pasternaki i pokrój je wzdłuż na plastry o grubości ½ cm • Grilluj je pośrednio,…

TURBOT MOUSELLINE: Turbota zmiksuj w malakserze • Powoli dodawaj śmietanę • Dopraw solą…

Pstrąga wyfiletuj, usuwając wszystkie ości • Większe kawałki smaż na patelni na rozgrzanym…

Z SAŁATKĄ Z RZODKIEWEK I KOPERKU PODAWANY Z KREMEM KALAFIOROWYM

OLEJ KOLENDROWY: Zblenduj kolendrę z olejem, aż mieszanina nagrzeje się tak, że oddzielą się…

Marynuj morszczuka w soli przez godzinę • Zmyj sól • Gotuj sous vide 30 minut w temperaturze…

Ugotuj buraki • Na odrobinie oleju podsmaż jabłko, curry i szalotkę • Gdy podsmażone…

Rozpal grill • Natnij rybę wzdłuż brzucha i usuń wnętrzności • Posiekaj koper i wymieszaj…

Ząbków czosnku nie należy gotować zbyt długo, ponieważ staną się papkowate i będą się…

Ułóż wszystkie składniki w brytfannie, by ich smaki wzajemnie się przeniknęły. Warzywa…

Przekrój śliwki na pół i wyjmij pestki • Obierz i pokrój cienko cebulę • W misce wymieszaj…