ZUPA OGÓRKOWA NA ZIMNO ZE SZCZYPIORKIEM
Wszystkie składniki powinny być schłodzone • Zagotuj bulion z kurczaka i ostudź go • Obierz…
Wszystkie składniki powinny być schłodzone • Zagotuj bulion z kurczaka i ostudź go • Obierz…
Obierz pasternaki i pokrój je wzdłuż na plastry o grubości ½ cm • Grilluj je pośrednio,…
TURBOT MOUSELLINE: Turbota zmiksuj w malakserze • Powoli dodawaj śmietanę • Dopraw solą…
Pstrąga wyfiletuj, usuwając wszystkie ości • Większe kawałki smaż na patelni na rozgrzanym…
Z SAŁATKĄ Z RZODKIEWEK I KOPERKU PODAWANY Z KREMEM KALAFIOROWYM
OLEJ KOLENDROWY: Zblenduj kolendrę z olejem, aż mieszanina nagrzeje się tak, że oddzielą się…
Marynuj morszczuka w soli przez godzinę • Zmyj sól • Gotuj sous vide 30 minut w temperaturze…
Ugotuj buraki • Na odrobinie oleju podsmaż jabłko, curry i szalotkę • Gdy podsmażone…
Rozpal grill • Natnij rybę wzdłuż brzucha i usuń wnętrzności • Posiekaj koper i wymieszaj…
Ząbków czosnku nie należy gotować zbyt długo, ponieważ staną się papkowate i będą się…
Ułóż wszystkie składniki w brytfannie, by ich smaki wzajemnie się przeniknęły. Warzywa…
Przekrój śliwki na pół i wyjmij pestki • Obierz i pokrój cienko cebulę • W misce wymieszaj…