GRILLOWANY SCHAB
Z SAŁATKĄ Z RZODKIEWEK I KOPERKU PODAWANY Z KREMEM KALAFIOROWYM
Z SAŁATKĄ Z RZODKIEWEK I KOPERKU PODAWANY Z KREMEM KALAFIOROWYM
OLEJ KOLENDROWY: Zblenduj kolendrę z olejem, aż mieszanina nagrzeje się tak, że oddzielą się…
Marynuj morszczuka w soli przez godzinę • Zmyj sól • Gotuj sous vide 30 minut w temperaturze…
Ugotuj buraki • Na odrobinie oleju podsmaż jabłko, curry i szalotkę • Gdy podsmażone…
Rozpal grill • Natnij rybę wzdłuż brzucha i usuń wnętrzności • Posiekaj koper i wymieszaj…
Ząbków czosnku nie należy gotować zbyt długo, ponieważ staną się papkowate i będą się…
Ułóż wszystkie składniki w brytfannie, by ich smaki wzajemnie się przeniknęły. Warzywa…
Przekrój śliwki na pół i wyjmij pestki • Obierz i pokrój cienko cebulę • W misce wymieszaj…
Dynie zazwyczaj są dość duże i nie zawsze zużywa się je na raz w całości. Nasza marynata…
Szpinak zblenduj z jajkiem, wodą, solą i gałką muszkatołową • Dodaj mąkę i mieszaj, aż…
Rozjaśnij sobie zimę kolorem na talerzu: soczysta jagnięcina z kolorowym purée z marchwi i…
Do jej przygotowania zainspirowało nas danie navarin – klasyk kuchni francuskiej. Jego nazwa…