PAPPARDELLE Z PANCETTĄ, GRZYBAMI, ŻÓŁTKIEM I CHRZANEM
Oczyść grzyby i pokrój je na kawałki równej wielkości • Pokrój pancettę w kostkę o boku…

Oczyść grzyby i pokrój je na kawałki równej wielkości • Pokrój pancettę w kostkę o boku…

Rozetnij kurczaka wzdłuż brzucha • Wymieszaj masło z posiekanym czosnkiem oraz ziołami i…

Do wody dodaj sól, liście laurowe, ziele angielskie i cebulę • Zalewę zagotuj i odstaw do…

Oczyść żebra wołowe z błon oraz ścięgien i delikatnie dopraw solą • Połóż na kratce i…

Posiekaj czekoladę na duże kawałki i włóż je do miksera • Zagotuj śmietanę z glöggiem i…

W tym przepisie można oczywiście wykorzystać inny makaron, a wszystkie składniki można po…

Pieczarki oczyść i pokrój na cząstki • Obierz i posiekaj czosnek oraz cebulę • Na…

MARMOLADA Z GRUSZEK: Gruszki obierz, pokrój na małe kawałki, włóż do garnka i zalej…

Comber z jelenia oczyść z błon i marynuj 12 godzin w jałowcu, czosnku, liściu laurowym…

Klasyczny deser, który idealnie nadaje się na przyjęcie, ponieważ bardzo łatwo go przygotować….

Masło rozpuść i dodaj pokruszoną czekoladę • Rozpuść czekoladę, mieszając dokładnie od…

Aby móc cieszyć się pomidorami nieco dłużej, możesz je zakonserwować w kwaśnej marynacie….