SAKURA
Szklankę wypełnij lodem • Wlej wódkę i likier rabarbarowy • Dopełnij szklankę…
Szklankę wypełnij lodem • Wlej wódkę i likier rabarbarowy • Dopełnij szklankę…
Obierz i drobno posiekaj żółtą cebulę, czosnek oraz imbir • Obierz marchewki oraz ziemniaki i…
Mówi się, że to karmelizowane, wywrócone do góry nogami ciasto jabłkowe stworzyła Stéphane…
BURACZANY MAJONEZ: Obrane i pokrojone buraki, obrane ząbki czosnku oraz pozostałe składniki…
Przyrumień polędwicę na maśle z czosnkiem, tymiankiem i jałowcem • Zapiekaj w piekarniku w…
Pokrusz drożdże w misce • Wlej wodę i mieszaj, aż drożdże się rozpuszczą • Dodaj…
Podziel kurczaka na części (udka, skrzydełka i piersi) • Zrumień mięso na oliwie •…
Rozgrzej piekarnik do temperatury 200°C • Posiekaj migdały na duże kawałki, a następnie praż…
Zbiory kabaczka zazwyczaj bywają obfite i najczęściej nie wiadomo, co z nim robić. W takim…
W daniu tym burak występuje w dwóch postaciach – piklowanej oraz zapiekanej z tymiankiem i…
Rozgrzej piec do temperatury 170°C • Jabłko umyj, przekrój na pół i usuń gniazdo nasienne…
Cebulę i czosnek drobno posiekaj, a następnie smaż na odrobinie masła, aż zmiękną •…