MAKRELA Z SOSEM POMIDOROWYM I MAKARONEM SPAGHETTI
Wyfiletuj makrelę i podziel na kawałki • Podsmaż na maśle • Posyp solą i pieprzem. SOS…

Wyfiletuj makrelę i podziel na kawałki • Podsmaż na maśle • Posyp solą i pieprzem. SOS…

To szybkie i proste wiosenne danie. Gdy tylko pojawi się boćwina, możesz zastąpić nią szpinak,…

Pokrój mięso w kostkę o boku mniej więcej 4 cm • Obierz i pokrój cebulę oraz marchew •…

Nie ma chyba nikogo, kto nie lubiłby tej potrawy. Danie to wymyślono w Hotelu Rydberg –…

COMBER JAGNIĘCY: Mięso natrzyj oliwą, shiso purple i pudrem jagnięcym • Dopraw solą i…

GICZ JAGNIĘCA: Dobrze posól gicz jagnięcą i obsmaż z każdej strony • Przełóż gicz do…

GNOCCHI: Ugotuj ziemniaki i przeciśnij je przez praskę • Posól i dodaj jajko • Wyrób…

Natnij gicz po bokach i obtocz ją w mące • Obierz cebulę, czosnek i warzywa korzeniowe •…

Zamiast kebabu na patyku zrolowaliśmy flankstek. Zgrilluj go lub przyrumień na patelni i zapiecz w…

W rondlu smaż około 3 minut na oleju roślinnym posiekaną szalotkę i czosnek • Dodaj ryż i…